coaching, training, speciale muziekles

Positieve en doelgerichte coaching bij professionele en persoonlijke impasses

Jessie Ehlhart

Jessie Ehlhart, opgeleid tot coach, trainer en muziektherapeut, geeft coaching op vakmatig of persoonlijk gebied. Juristen, journalisten, kunstenaars en studenten riepen eerder haar hulp in. Doelstelling is altijd: het verkrijgen van helderheid en het leren vorm geven aan nieuwe mogelijkheden. Meer over achtergrond en werkwijze: Over mij.

Zoek je een nieuwe impuls bij het vorm geven aan je leven of loopbaan?
Sta je voor een ingrijpende beslissing en wil je de voors en tegens op een rij?

Bij een traject van Individuele coaching vind je in mij een geschoold gesprekspartner. Ik treed je met open houding tegemoet  Ik wissel met je van gedachte en zal je ook kritisch bevragen. Ik luister en verken, maar kom ook to the point: wat wil je bereiken en welke vaardigheden heb je daarvoor nodig? Soms zoeken mensen een professional om ‘gewoon eens een goed gesprek’ mee te voeren. Iemand die kan luisteren en bij wie je je verhaal kwijt kunt. Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vaak is een kort traject van 3 bijeenkomsten genoeg om weer verder te kunnen.

Loop je vast bij het schrijven van een scriptie of belangrijk werkstuk?
Denk eens aan een  kortdurende coaching bij Consult & Creatie om het project vlot te trekken.

Heb je last van een conflict in de familie- of werksfeer? Weet je niet hoe je tot een goede oplossing kunt komen?
In Individuele coaching gesprekken analyseren we de situatie aan de hand van het model van Geweldloze Communicatie. Vanuit deze methodiek oefen je met een effectievere manier van omgaan met mensen in je omgeving.

Wil je graag leren muziek maken, maar vind je het om wat voor reden dan ook lastig, eng of moeilijk om bij een reguliere muziekdocent of muziekschool les te nemen?
Kom langs voor een proefles bij mij. Als muziektherapeut en speciaal muziekdocent ben ik ervaren in het geven van muziekbegeleiding en les aan mensen die door bijzondere omstandigheden een wat andere benadering vragen bij het leren muziek maken.

tarieven

 Referenties oud-cliënten: 
‘Jessie’s aanpak kenmerkt zich door helderheid, energie en een positieve constructieve benadering van ieder mens en elke situatie. Met die houding weet zij contact te maken met iedereen, van welk opleidingsniveau of uit welke hoek van de samenleving dan ook.’

‘Jessie geeft handvatten waarmee je jezelf weer op de rails krijgt. Zij laat je op een andere manier naar bepaalde zaken kijken waardoor ze beter te relativeren zijn. Ook voor de toekomst. Maanden na dato hoor je haar soms nog in je hoofd hameren op de dingen waar je op moet letten. Dat helpt. Ze is overigens absoluut niet zweverig maar erg down to earth. Dat is erg prettig.’