Over mij

OVER MIJ ALS BEGELEIDER EN INITIATOR VAN CREATIEVE PROJECTEN


Consult & Creatie  is opgericht door Jessie Ehlhart: muziektherapeut,  coach en initiator van projecten op het gebied van kunst en creativiteit.

Samen met beeldhouwer en creatief therapeut Jantien Kahn ging Ehlhart begin 2013 een samenwerkingsverband aan in de V.O.F. Kahn-Ehlhart Consult & Creatie. Via deze samenwerking ontwikkelen zij gezamenlijke activiteiten zoals exposities en lezingen.

Zie voor meer informatie: Jantien Kahn portfolio

Missie Jessie Ehlhart: ‘Mijn uitgangspunt is de overtuiging dat ieder mens het vermogen heeft om te leven vanuit een goede balans tussen creëren en recreëren, geven en ontvangen, onafhankelijkheid en samenwerking. Soms lukt het niet de optimale balans te vinden of te ervaren. Via Consult & Creatie lever ik maatwerk. Daarmee ondersteun ik je bij het verwezenlijken van de door jou gewenste ontwikkeling.’

Professionaliteit: Consult & Creatie waarborgt uiteraard, wanneer iemand zich aanmeldt voor 1 van de begeleidingsvormen, zijn of haar privacy. Daar waar nodig zal bovendien zonder aarzelen worden doorverwezen naar andere deskundigen. Kortom, professionele begeleiding bij uiteenlopende processen.

Consult & Creatie heeft als standplaats een sfeervol kantoor dat gesitueerd is tussen de Amsterdamse grachten en het museumkwartier. De gesprekken kunnen ook plaatsvinden op een andere locatie. Zoals de werkplek of een inspirerende locatie in stad of natuur.