Andere projecten van Jessie Ehlhart

3-daagse training: Een grens voorbij:  ‘Een Grens Voorbij’:  Vanaf het najaar van 2014 verzorgt Jessie Ehlhart in samenwerking met organisatieadviseur Renate Egberts en fysiotherapeut Jacqueline Frasa een 3-daagse bedrijfstrainingen op een bijzondere locatie in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.eengrensvoorbij.nl

Ensemble Lief & Leed: Voor een passende vocaal- muzikale vormgeving aan uiteenlopende momenten in een mensenleven die er toe doen. Momenten dat er een bijzondere gebeurtenis herdacht wordt, momenten van afscheid, maar ook momenten die een jubileum markeren of waarop er iets te vieren is. Ensemble Lief & Leed stelt in overleg een passend repertoire samen. Voor boekingen of informatie: vul het contactformulier in.

‘Kunst Coöperatie Jantien Kahn':
Dit is een nieuw initiatief om kunstenaars te ondersteunen in hun voortbestaan als zelfstandige. Vanuit Consult & Creatie heb ik dit concept mede ontwikkeld. Heb je affiniteit met beeldende kunst? Lees dan verder of neem contact met mij op.

Een aandeel hebben in kunstwaarde. Een onmisbare bijdrage leveren aan het overleven van de kunsten in schrale tijden qua cultuurbeleid. Geld dat niet direct gebruikt wordt of op een spaarrekening staat, inzetten voor het mogelijk maken van de beeldhouwprojecten van in dit geval Jantien Kahn.
Vanaf een bijdrage van € 100,- ontvang je een certificaat in de coöperatie Jantien Kahn en word je ambassadeur van beeldende kunst in het algemeen en Jantiens werk in het bijzonder. Kijk eens op de website van Jantien. www.jantienkahn.nl